Respaces x Interview meet Nardos

Respaces x Interview meet Nardos

2021-12-16 • Respaces x People

Vem är du och vad arbetar du med idag?

Jag heter Nardos Tekle och jag är Community Manager på Nord DDB.

Vad och vem inspirerar mig?

Väldigt mycket inspirerar mig. Musik, filmer och konst. Jag är även musikskribent så ett riktigt bra album kan göra under för mig. Även mina syskon inspirerar mig. Mina vänner. Människor jag omgiver mig med. Människor som brinner för någonting, hur litet eller särpräglat det må vara.

bold text Jag är garanterat för flexibla kontorslösningar. Eller rättare sagt är jag för balansen mellan kontor och att jobba borta. Flexibilitet gör så att man kan schemalägga sin vardag på ett helt annat sätt. Man behöver inte vara bunden till en plats för att kunna göra sitt jobb.

Skulle du säga att flexibla kontorslösningar är här för att stanna eller bara en trend?

Jag tror flexibla kontorslösningar är här för att stanna. Det har underlättat vardagen för många så jag tvivlar på att man kan gå tillbaka till show-up culture till 100 procent.