5 snabba med Elin Boström

5 snabba med Elin Boström

2022-03-14 • Respaces x People

Vi träffade Elin Boström, Frontendutvecklare, och diskuterade inspirationskällor, show up-culture och kontorslösningar.

Jag heter Elin och är 27år gammal, jobbar idag som frontendutvecklare på ett fintechbolag.

Vad och vem inspirerar dig?

Folk som följer sina drömmar, sätter tydliga mål och uppfyller målen. Kanske låter lite klyschigt men att vara tydlig mot sig själv, sätta mål och uppfylla dom är utvecklande och ger en otrolig boost till självförtroendet.

Show-up culture eller flexibla kontorslösningar?

Flexibla kontorslösningar all the way! Efter pandemin har det flexibla arbetet ökat och det har hjälpt mig med min kreativitet samt att kunna koncentrera mig bättre på min uppgift. Jag älskar att umgås med mina kollegor men ibland är det värt att kunna sätta sig någonstans själv för att kunna fokusera sig fullt ut på sitt arbete.

Skulle du säga att flexibla kontorslösningar är här för att stanna eller bara en trend?

Här för att stanna absolut! Låt kreativiteten flöda :D

Vad är ditt recept för en bra arbetsmiljö?

Ett rent skrivbord, inspirerande omgivning, massa vatten & hörlurar på (klarar mig inte utan musik :D)